Merhaba,
Yıllardır Mozilla kullanıcısıyım ve çok da memnunum aslında hatta benim kullanma sebeplerimden olan özellikler daha yeni yeni Chrome'a geliyor gördüğüm kadarıyla. Ancak bilgisayarında tek tarayıcı harici barındırmayan benim tarayıcı değiştirme vaktim geldi

Madem bu kadar memnunsun neden değiştiriyorsun diyen arkadaşlar her şey çok iyi ancak çiçeksepeti üzerinden satış yapıyorum ve ilk zamanlar sorun çıkarmayan paneldeki sipariş yazdırma ekranı Chrome harici hiçbir yerde çalışmaz oldu. Çiçeksepeti destek ekibine bu durumu bildirdim önceden olmadığını söyledim Chrome'da çalışıyorsa onu kullanın o zaman dediler

Bilgisayarda aynı işi yapan 2 program görmeye tahammülüm olmadığı için Chrome'a geçiş arefesindeyim ancak düzgün bir ekran görüntüsü aracı bulamadım. Bu konuda Mozilla çok iyi ister tüm sayfayı görünmeyen kısımları ile , ister sayfanın görünen kısmının tümünü, istersem de sadece seçtiğim alanı çok rahat bir şekilde ekran görüntüsü alabiliyorum. İlk iki ekran görüntüsü işini düzgün yapan eklentiler var ama düzgün çalışan bir kısmi ekran görüntüsü aracı barındıran bir uzantı göremedim. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum var mıdır şöyle canavar gibi çalışan Chrome için ekran görüntüsü aracı.