maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO Uyumlu içerik diyorsak ben buna kullanıcıyı içine çekecek, okutacak, merak ettirecek içerik diye nitelendirmek isterim. Sadece başlangıç kısmından bahsetmek istiyorum. Bir içeriğe başlarken üç kurala dikkat edeceksiniz. Bunları mümkünse birkaç paragrafta kullanıcıya vermeniz gerekiyor.

1. Neden geldiğini biliyorum.
Mesela makale konumuz "Adsense kazanç arttırma" olsun. İlk cümlemizin anlattığı şey insanların bizim sitemizi ziyaret etme sebeplerini onlara tekrardan hatırlatmak/söylemek. Peki bu ne işe yarar? Bu yöntemle bilinçaltlarına ben bu makaleyi okumalıyım düşüncesini işlersiniz.

2. Çözümü/Cevabı burada.
Hemen ardından şunu söyleyeceksiniz. "Bu makaleyi tam anlamıyla okursanız kazancınızı katlayacağınıza emin olabilirsiniz veya garanti veriyorum." Hatta birkaç teknik terimle insanların merak duygusunu pekiştirebilirsiniz. Yani bilinçaltı diyecek ki: ben bu makaleyi okursam kazancımı arttırabilirim.

3. İspat (Opsiyonel).
Bu bölümde ise kullanıcıya bir kanıt vereceksiniz. Bir video, görsel veya yazılı metin olabilir. Örneğin; Adsense panelinizden aldığınız öncesi - sonrası şeklinde iki ekran görüntüsünü yan yana koyabilirsiniz.

Bu üç maddeyi girişte hallettikten sonra insanlar ne yazarsanız yazın okumak isteyeceklerdir.
Adsense gelirimin artmasında Maliyassi ve MSK'nın tecrübeleri çok büyük bir yol oynadı. Enfes bilgiler paylaşmışsınız ama bu yazdıklarınız tecrübelerinizin neredeyse %1'i. Umarım diğer arkadaşlar da öğrenime açık olup bilginizden istifade ederler.