Hint kınası yaptırmıştım, yakışıp yakışmadığını test etmek maksatlı. Duş aldıkça hafif hafif siliniyor, ilk 1-2 haftası çok güzel gözüküyordu sonra silik silik olmaya başladı. 50-60₺ye yaptırmıştım Taksimde. Güzel bir deneyimdi
Teşekkür ederim
Normal yaptıracağın bir dövmeyi geçici dövme ile simule edemezsin hocam. İkisi farklı dünyalar, farklı işcilik, farklı yapım tekniği. Ayrıca zaten bir dövmeyle ilgili şüphen varsa (yani yakışıp yakışmayacağından emin olamamak vs gibi) o dövmeyi asla yaptırma her ne olursa olsun mutlaka pişman olursun.
Hiçbir fikrim yok kulağımı deldirmek için gittiğim bir yer vardı oraya gideceğim yarın soracağım detaylıca ben direkt kalıcı yaptırırım fakat annem babam pek sıcak bakmıyorlar dövmeye ilk bi geçici yaptırıyım onlar alışsın sonra kalıcıya geçerim diye düşünüyordum ama bakacağım artık teşekkür ederim yorumunuz için
dövme ilerleyen zamanlarda pişmanlığa dönüşüyor. bende senin gibi özeniyordum ve yaptırdım belkide 15 sene önce şuan keşke yaptırmasaydım diyorum ama cahllik işte..
geçici yaptırarak nefsini körelt kalıcı pişmanlıktır.
haklısınız ama pişman olacağım bir dövme değil zaten ufak bir şey yaptıracağım el bilek kısmına 2-3cm genişlik 0.5 yükseklikte bir yazı dövmesi olacak sildirmeside zor olacağını düşünmüyorum bu ebattaki bir şeyin teşekkür ederim yorumunuz için