3 beyazdan uzak durun. Tuz, şeker , GoDaddy . Ben böyle görüyorum bu olayı.
Her türlü film fırıldak var adamlarda
Hocam çok ilginç bir durum, Acun Medya bile bu firmayı kullanıyor domain sağlayıcısı olarak.
geçmiş olsun hocam

merak ettim domaini paylaşır mısınız ?
Çok sağolun ama domaini paylaşmayayım olur mu? Başka bir brokerın takip listesine düşmesini istemiyorum çünkü.
Merhaba,
Alan adı sahibi alan adını yenileyip Godaddy'de satışa çıkarmış olabilir veya sizden daha hızlı yakalayan farklı bir kullanıcı alan adını yine satışa sunmuş olabilir. Konu hakkında detaylı bilgi için Godaddy Türkçe Desteği'ne ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim...
Daha önce de satıştaydı ama nameserverlar ve registrar firması farklıydı. Sanırım bir broker dan diğerine geçti. Godaddy Destek Birimi'ne yazacağım. Öneri için teşekkürler hocam.
Bi ara, düşmüş bir domaini gece almak için godaddy girdim.
Domain alındı, şu fiyata aracılık ile size domaini alabiliriz diye bir uyarı tarzı bişi çıkmıştı.
Başka firma ile domaini aldım.

Buda böyle bir anımdır.
Sanırım bundan sonrakilerde ben de başka bir firmayı tercih edeceğim.
Başka bir firmada bir müşteri backorder ile almış ve godaddy'de satışa çıkarmış olabilir.
Sonuçta backorderde de ilk gelen alıyor.
Durum böyle gibi, şansımızı kaybettik gibi
Para iadesi yapmıyor ama backorder kredisi ekliyor. Daha sonra başka bir domain için kullanabilitsiniz
Düzenli olarak backorder kullandığım söylenemez ama bakacağız artık. Belki daha iyi bir domain bulur ve değerlendiririm