bu sölenilen çoğu şeye ben katılmıyorum zerre alakası yok aylarca ads vermiş birisi olarak normalde bilgisayardan promosyon kodu girerdim hasbelkader telefondan kod gireceğim tuttu şüpheli ban yedik ads hesabı gittiği gibi domaine de banladılar farklı kart farklı ipi farklı gmail farklı pc farklı tarayıcı daha aklına ne gelirse domaini oraya yazdığım ban banlıyor çaresi ne farklı domain açıp ana domaine yönlendirmek onun üzerinden ki şuan yaptığım olay da o yani yoksa gogılın zerre umurunda değil ne hesabı iptal ettiğinde kalan paran ne de senin bloklanmış hesabın itiraz formu doldurmak boşa zaman kaybı defalarca farklı farklı uslubla dekont yollamama rağmen değişen hiçbişey olmadığı gibi boş boş botlara email yanıtlatıyorlar o da haftalar sonra itiraz formu doldurupta 1 2 gün sonra cevap falan gelmiyor zaten hadi gelse de değişen bişey olmuyor ben ne illegal iş yaptım ne şüpheli bilmem ne banka kartımla düzenli ödeme yapan birisiydim olan senin emeklerine düzenine domainine oluyor velahasıl kelam durum bu bende