Universiteyi bitirmek üzereyim . Üniversitede dahil simdiye kadar gittiğim tüm okullarda bu tür öğretmenlere denk geldim ve çoğu beni bırakmak için elinden geleni yaparlardı ve bıraktılarda , sadece bana değil herkese öyleydiler . Mecburen sesimizi çıkaramıyorduk ki üniversitedeyim hâla bu tür bırakmak için elinden geleni yapanlar var onlarada ses çıkaramıyoruz . Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz mecburen ama köprüyü geçtikten sonrada sadece Allaha havale ediyoruz çünkü bu tür pislik eğitmenlerle uğraşılmaz . Hiç unutmam ilkokulda müdür yardımcısı herkesi döverdi tek tek yanında sesimizi çıkaramazdık tahtaya kaldırıp o kadar kişinin önünde bize tokat atardı elimizi cetvel ile kıpkırmızı yapardı saçlarımızı çekerdi aşağılardı hakaret ederdi ki sebeb olarakta derse bir dakika geç kaldığımız içindi . Tabi o zamanlar küçüktük ama yıllar geçti keşke o adamı ( lafın gelişi adam dedim ) bulsam ve attığı tokatların hesabını sorsam! Yani bizi bu sekilde büyüttüler bu şekilde eğitim gördük ama bu şekilde doğru olmadığınıda biliyorduk , biliyoruz . Bu tür eğitmenler neden bu kadar gaddar neden bu kadar vicdansız diye sorguluyordum bende içten içe ve cevap olarakta ya aile zoruyla mesleklerini yapıyorlar ya geçmişte gecmis eğitmenlerden bu sekilde görmüşler en iyi yolun bu olduğunu düşünüyorlar yada gerçekten vicdanları yok . Başka açıklaması yok . İnsallah hepsi Allahından bulur ne yaşattıysalar yaşarlar.