hocam merhaba. sistemi alanlar nasıl kullanacak, ne işlerine yarayacak gibi sorulara, akıllarda soru işareti kalmayacak şekilde detyalı ve net bir tanıtım yaparsanız ben almak istiyorum.

örneğin; diyorsunuz ki benden hesap alınması şart değil. diyelimki hesap satan bir arkadaştan hesap aldım sisteme onu yükledim. o hesapla kişiselden mi reklam çıkacağım yoksa bm mi oluşuturp çıkacağım? bm oluşutracaksam herkes kendi bildiği taktik ve yöntemle mi yapması gerekiyor yoksa sistemin bunun için bir programı var mı? sizden hesap alsak, o hesaplarla bm açabilecek miyiiz yoksa instgam falan lazım olup bm mi oluşturacağız?bu sistem bize şu şu şu faydaları sağlayacak gibi detaylar var mı yoksa bu sistemle facebook nazarında spam algılanmadan hareket edebilmeyi mi vaat ediyorsunuz?

bunlar ilk etapta aklıma gelenler. siz kendi sisteminizi daha iyi bildiğiniz için, neler var neler yok, neler yapılır, nelerin yapılması için sistem neyi barındırıyor dışardan neyi temin etmek gerekir veya kendimiz yapmamız gerekir şekilnde, bir bilgilendirme yazısı veya videosu paylaşırsanız çok iyi olur