Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar merhaba cümleten hayırlı kazançlar dilerim.

Ocak ayında 1 hesapta kısıt yedi admob içerisinde 1 uygulamam mevcut.

1 ay sonra kalktı 15 gün sonra yine geldi. uygulama sadece geçiş mevcut.

bu ay tam 5 bitt i6 ya girecek ara ara kalkıp geliyor. Tabi 22 23 gün kısıt kalanı reklamlar gözüküyor.

uygulama en az 2k bırakır aylık 300 500 verip kısıtlıyor.

artık pes edip başka admoba geçmelimiyim elimde 5 6 aylık ingiltere hesap var açıp dinlenmeye aldıgım . Ona geçsem düzelirmi bekliyimmi şaştım kaldım.

Her ay 2 3 bin boşa gidiyor. Tecrübeli arkaşlar 5 6 ay sonra düzelen oldumu.

bu arada kısıt geçersiz trafik diyor ama her ay 300 500 ödemede yapıyor

ben bugda kaldıgını falan düşünmeye başladım .

@mersinstyle; en tecrübelilerden biri sensin hocam ne diyorsun bu konu hakkında ne yapıyım
Ben şöyle yaptım :

1) UK Admob hesabı satın aldım.
2) Satın aldığım gmail'den sıfır yeni bir Developer hesabı açtım.
3) Tüm uygulama/oyunları oraya taşıdım.
4) Eski kısıtlama olan admob hesabını (içinde 300 TL olmasına rağmen) komple sildim.
5) Eski developer hesabımı uygulamaları taşıdıktan sonra komple sildim. (Kısacası sadece gmail kaldı)
6) Aldığım yeni UK Hesap'tan yeni reklam kodları ile uygulamaları güncelledim.

Sonuç olarak 7 ay sorunsuz kullandım ve yaklaşık 45K ödeme aldım.
Sonra 2 uygulamam özel nedenlerden askı yedi bende hesap kapanmasın diye az para kazandıran diğer tüm uygulamaları yayında kaldırdım.
Burada panik yaptım aslında (bir anda 2 uygulama askı yiyince hesap kapanır diye diğer uygulamaları yayından kaldırmak hataydı)
Sonra ana para kazandıran uygulamamda revize yaptım ve telif içerebilecek kelime/görselleri kaldırdım. Buradaki bütün gayem üçün banı yememek. Çünkü bildiğiniz gibi genelde 3 ban sonrası Geliştirici hesabı kapanıyor.

Tabi uygulamayı 1 hafta yayında kaldırıp sonra yeniden yayına alınca sıralamalar düştü ve gelir kaynağımıda kaybettim. Bu benim için kötü bir tecrübe oldu.
Şimdi admob hesabı açtıkta duruyor, Uygulamada duruyor bende vakit bulup ilgilenemiyorum.

İlerde vakit bulursam developer hesabını sileceğim. 1 ay sonra tekrardan yeni hesap açacağım. Yada yeni bir developer hesabı açıp bu admob ve yeni developer hesabıyla devam edebilirim.

Kısacası UK Hesap bende sorunu çözdü (Ben Developer Tarafında Sorun Yaşadım) ama bazılarında UK Hesapta sorunu çözmeye yardımcı olmadı. Sanırım benim hesap bir şekilde white list'e girdi