Merhaba,
MeetWeb projem için kendim yetiştiremediğim için ücretli şekilde iş yaptırmak istiyorum. Öğrenci olduğumdan derslerden yetiştiremiyorum ve bu ay yetiştirmemiz gerekiyor. Toplamda 5-6 adet madde var yapılacak ancak bunlar da çok zorlayacak şeyler olduğunu düşünmüyorum (kendimde bu sektörden olduğum için) ama elbette serbest piyasa, istediğiniz teklifi sunabilirsiniz tabii

- Öğrenci dostu fiyatları değerlendireceğim.
(Sizde öğrenci oldunuz. Lütfen) - Yapılacak işleri sizlere açık olarak belirteceğim ve bunlar harici extra bir şey eklemeyeceğim.
- Fiyat tekliflerini değerlendirerek işi vereceğim. Bu sebepten lütfen rica ediyorum fiyat teklifi verdiniz diye o iş sizin gibi davranmayın (Geçmişte bundan sıkıntı yaşadığım için samimiyetimle söylüyorum)
- Zaman konusunda toplamda bu 5,6 madde için sürenin gayet yeterli olduğu düşüncesindeyim. Bu ay içerisinde bitirebilirsek süper olur

Yapılacak işler hakkında kısaca bahsedicek olursak ; - Hali hazırda kodlanmış index sayfasını mevcut index ile değiştirmek (Bizim script içerisinde bu durum biraz karışık, css leri birleştirmemek gerekiyor.) - Shopier modüllerini entegre edip hali hazırda ödeme yöntemleri olan paypal vs. nin yanına eklemek (Kısaca sanal pos bağlamak) - Kullanıcıların profillerini (site linki.com/kullanıcı) şeklinde gösteriyoruz ancak giriş yapmak zorunlu oluyor bu zorunluluğu kaldırıp açık ve hata yaratmayacak şekilde düzenlemek gerekiyor. - Şuan site içerisinde gönderi paylaşıldığında (twitter ve youtube linklerini embedliyor ancak kalan linkleri embedlemiyor) aynı facebookda ki gibi bir önizleme cinsinde gösterilmesi gerek. Bunu twitter'ı embedlediği gibi kodlardan belki çıkarılarak yapılabilir. - Site içerisinde paylaşılan "Hikayeler" bir php kod tarafından sündürülüyor yani height değeri artıyor nedense, bunu düzgün bir şekilde göstericek ama ne sayfadan taşıcak ne de kaliteyi bozucak şekilde düzenlemek gerekiyor. - Site içerisinde yüklenen gifleri yine gif uzantısında tutarak hareketsizleştiriyor yani upload ederken muhtemelen 1s de ki kareyi alıp yine gif olarak kayıt ediyor. Ancak site dizinine gif atıp db den değiştirdiğimde hareketli resim oynatılıyor. Bunu şu şekilde yapmak istiyorum, eğer kullanıcı"PRO" kullanıcı ise (db de değeri mevcut ve yine bunun ödeme vs. altyapısı hazır) bu olayın olmamasını, güvenli şekilde gifi dönüştürmeden yüklemesini istiyorum. Bu da yine o dosyayı bulup if ( $pro == 1) şeklinde yapılabilir.
PM üzerinden görüşebilir sonrasında tekliflerinize göre işi vereceğim kişi ile wp ye geçebiliriz. PM üzerinden kaç yıllık deneyiminizin olduğunu belirtmeniz benim için faydalı olur.
Dediğim gibi, gerçekten derslere ağırlık verdiğimden ve yakında Danimarkaya gideceğimden onun hazırlıkları var bu ay yetiştiremedim yapılacaklarımı. Bu sebepten bir ilan açmak istedim. Tekliflerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum
iş @HSNv2; hocama verildi ve tamamlandı