atimel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış sözleşmesinde iade yoktur yazsalar dahi 14 gün ücretsiz iade hakkınız olur. Sözleşmeler yönetmelikler yasadan üstün olmadığı için usulen yasanın dediği olur. Tekrar kullanılamaz bir ürün yazılım veya kişiye özel tasarım filan değilse tabi.
Bu işlem satımk değil kiralamadır. Unuttuğunuz nokta bu. İnternet servisi kiraladığınızda 14 gün içerisinde ilgili kişi yasal olmayan medya dosyaları yükleyebilir firmayı zarara uğratabilir, ddos yapabilir, virüs yayılmasına öncülük sağlayabilir.

Kiralama koşullarında 14 gün gibi bir ibare yoktur. Kiralamadan önce kiracı ile kiralayan arasında sözleşme geçerli sayılır.

Sanırsam konuyu açan "aldım" dediği için yanılmışsınız doğru soru şekli; "2 adet vps kiraladım vazgeçtim iade kabul etmiyorlar" şeklinde olması gerekiyordu. Ev kiraladığınızda bile minimum 30 gün süre ile kiralıyorsunuz yada günlük veya saatlik kiralama sunan servisler var Google Console, Scalaway, AVS gibi. Şahıs buraları kullanabilirmiş. Kira olayınca kiralama süresini kiraya veren ile kiracı arasındaki kabul anlaşma belirler.