Merhabalar tekrardan
@ServerHAN; firmasından 02/05 tarihinde satın almış olduğum vds yi sürekli problemli olarak bugüne kadar kullandım 1 defa ticket oluşturdum 2-3 kez canlı destekden yazdım ve konuyu açtığım tarih itibariyle de zaten vds yi hiç kullanamadım
bu firmadan kimse kesinlikle vds vb. hizmet satın alırken 7000 kere düşünsün.
bana herhangi bir arama ve anons gelmemiştir.sistemde kayıtlı numaram yanlış hadi mail diye bir sistem var mail atarsınız kesinti olacağını belirtirsiniz.gündüz ortasında kesinti yapıyorsanız bunu bizlere bildirmek zorundasınız.
bu yüzden sürekli problem yaşadığım vds'yi doğru düzgün kullanamadığımdan ve giriş sağlayamadığımdan mağduriyetim oluşmuştur.ücret iadesinin yapılması ve arkadaşın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.
bütün sıkıntıları ben de yaşadım ama firmanın sorunu çözmek için elinden geleni yaptığını düşünüyorum. 3 4 gündür erişim sağlayamıyordum ama şuan sorunlarım çözüldü. her türlü telafisini yapacaklarını da düşünüyorum.
sizin için bir problem olmayabilir ancak ben bir hizmet satın alıyorsam bunu sıkıntısız ve kesintisiz kullanmak isterim.bu yüzden daha öncede r10 üzerinden farklı bir firma ile çalıştım yine aynı problemleri yaşadım ve hizmetime son verdim
parasını veriyorsam eğer bunun hakkını vermek zorundalar.almış olduğum vds yi 1 ay içinde 7-8 gün kullanabiliyorsam ne anlamışım bu hizmetten bu anlayıştan.
o yüzden firmayı iyilemek yerine almış olduğunuz hizmetin hakkının verilip verilmediğini sorgulamanız gerekmektedir.
@SrkN; hocam arkadaş açıklamasını yapmış ve iade işlemimi gerçekleştirmesini ve mağduriyetten dolayı gereken cezayı almasını talep ediyorum.ilgilenirseniz sevinir,iyi çalışmalar dilerim.