-değerli ve trafiği az olan, hangi ürünü satan firmanın yüksek tutarlı reklamlar vereceği siteler kurmalıyım?
@MSK; ne güzel bir detaya değinmiş, umarım herkes farkındadır. Aslında kendisinin eğitimini alırsanız tüm detaylarını öğrenebilirsiniz. Hadi çok küçük bir örnek vereyim.
1 gelinlik ortalama 5.000 TL ile 10.000 TL arasında satılıyor. Sitenizde LCW reklamı tıklandığında mı daha fazla kazanırsınız, Avrupa Gelinlik reklamına tıklandığında mı?

Benim ayrıca gelinlik üzerine blog tarzında Almanca, Fransızca, İtalya'nca, İspanyolca, Felemenkçe ve Bulgarca dillerinde de ayrı ayrı sitelerim var. Ayrıca arkadaşımızın eğitiminde istediğiniz dilde çok basit makale yazabileceğiniz bir yazılım veriyor. Bu sitelerin istatistiklerini buraya koysam demek ki yer yerinden oynayacak.
Sitelerin hepsi farklı IP'lerde ve bulundukları ülke lokasyonunda. Birbirleri arasında linkleme yapıldı ve dünyaca ünlü çok sayıda moda sitesinden backlink alındı.
Alın, kendime rakip çıkardım. Daha açık nasıl anlatabilirim ki?
Yok inanamıyorum yok mümkün değil fasa fiso yazan arkadaşlar şayet kalplerini temiz tutarak yaklaşmış olsalardı istedikleri tüm detayları onlara verebilirdim. Maddiyatta gözüm yok, paylaşımcılığı seven biriyim ama böyleleri iyi niyetimi öldürüyor. Umarım bu arkadaşlar bahsettiğim kötü huylarını bir kenara bırakır.