E Ticaret Üzerine Danışmanlık yapıyorum ve kendi e ticaret sitelerim var , Üzerimde 3 site olmaması ve yoğunluğu üzerimden atabilmem için sitemi satmayı düşünüyorum. Kendi instagram sayfamdan reklam çıktım story ve postlarda çalışma yaptım ve 1 haftada 602₺ Ciro elde ettim. Seo lar ödeme sistemleri herşeyi hazır sitedir. Seo E ticaret ve ürünlere uygun olarak her ürüne tek tek hazırladım.
Ürünleri uyguna temin edebiliyorsunuz bayağı kar bırakıyor alan kişiye bunun bilgilerini ileticem. Elinde hazır ürün bulundurmayıp Dropshipping yapmak isteyen olursa yine alan kişiye bunun bilgisini ve nerden alıcağınıda aktarıcam. Eli kirlenmeden kargoya gitmeden işlem yapabilir. Site adresi : www.herbalmarketim.co Sitenin aylık getirisi: HAFTADA 600₺ Sitenin açılış tarihi:03.05.2021 (Faaliyete geçme 8.gün önce) Kategori, sitenin içeriği nedir: Diyet ürünleri Herbalife ürünleri Günlük hit sayısı:50+ Ziyaretçi kaynağı: (Yandex , Bing, Google , İnstagram Reklam Domainin yaşı ve Pagerank değeri:2 AY Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama Yok Hosting dahil midir: 1 Hafta idare Edilir. (Taşımada Yardımcı olucam) Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET Ömür Boyu Yazılım Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK Site için istenen Fiyat: 2500₺ (Aklıma yatan bir teklifede verebilirim. Teklif iletmekten çekinmeyin.) Satış istatistikleri PM ile paylaşılacaktır. Forum dışı iletişim: 0551 433 11 ELLİ BİR