Önlerden yer ayırtalım o halde
Hayırlı olsun umarım iyi yerlere gelir.
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
jetpack eklentisini kurun sosyal medya hesaplarını bağlayın. Bot günde 100 paylaşım yapsın günlük 500 hit garanti. Wbots ile daha önce bende haber sitesi kurmuştum. Ancak yasal şartları öğrendikten sonra siteyi kapadım. Site sadece jetpack ile 0 beğenili facebook sayfasından 800 hit getiriyordu.
Tabi telif problemi var. Her siteden içerik çekemezsiniz. Haber aboneliğine ihtiyacınız var.
Jetpack vazgeçilmezim hocam her sitede muhakkak kullanırım çok teşekkür ederim
Dostum bende yerel bi haber sitesinin iki domaini için 8 9 yıllık tescil ücreti bedelinde ücret ödeyerek domainleri aldım.
yalnız com.tr si yıllardır aktifken böyle bi delilik yaptım.
Wordpress i normal tercih etmem ama Safir Tema nın Anka teması o kadar güzel ki onu almayı düşünüyorum ve bakmanı tavsiye ederim.
Son adımı atıp karar vermeden önce iyice düşünmeye çalışıyorum.
Elimde halihazırda jannah tema olduğu için bunla başlayim diyorum hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Malesef çok zor bir sektördesin şu forumda 10 kişiden 5 i kesin haber sitesi açıyor zaten
1 Yıl boş yere uykusuz kalmadık hocam bir şeyler öğrendik bakalım uygulamaya dökebilecez mi
Pardon?? günde 500 hit mi? şaka mı bu.. şaka değilse söyler misiniz hangi sosyal medya hesabı 500 hit getiriyor?
Hocam 500 değil de 1k facebook sayfası ile günde 200 250 hit rahat alıyordum facebookta tabi içerikler bot ile çekiliyordu ve çok fazla paylaşım vardı.
İnşallah beklentiniz gibi olur hocam
İnşallah hocam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.