mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her tıklamanın 10 tlye yakın kazandırdığını düşünmüyorum. İçlerinde 3-5 tıklama vardır, yüksek TBM sahip bunlar o gün ki kazancı doping etmiş ve ortaya ortalama alınınca 10-15 tl çıkmıştır. Sektör bir de türkçe olunca inanası gelmiyor insanın.
Kaldı ki bu 3-5 tıklamanın da tamamı gerçek kişiler tarafından bilinçsizce tıklandığını düşünmüyorum.
Bu yüksek TBM anahtar kelimeler olabilmesi için rekabetin çok fazla, alıcısının çok çok az olması gerekmekte. Bu kadar ender gerçek kişilikler tr içerikli siteye grip 3-5 tık sallayacak kadar fazla değil, olsa bile tbm bu kadar fazla olmazdı. Alıcısı çok olacağı için reklamlar daha ucuza sitelerde yer bulabilecekti. Aydı yılda 1-2 tık ya gelir ya gelmez.
Yapılan işlemin suni olduğunu düşünmekteyim.
Adsense algoritmasının bir şekilde atlatıp, tıklama yapılmış olabilir.
portable tarayıcılar, multilogin-fingerprintler, mobile/residential proxyler, tarayıcı set hale getirip çokça-bolca yüksek tbm kukisi elde edlip her seferinde farklı kuki kullanılarak sisteme yakalanmayı güç hale getirebiliriz. Düşüncem bu yöndedir, öyle yada böyle kazanç kazançtır bol kazançlar.
Birde her adsense yüksek tbm almamakta, biraz zaman geçirmesi ve düzenli tıklanma alması gerekmekte denemek isteyen arkadaşlar içindir. Legal olsun, sürekli olsun.
Ha bana yalancı demişsiniz, ha böyle bir yorum yapmışsınız. Cidden yakıştıramıyorum.