Site adresi ()
Site için istenen fiyat :
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: 2015-03-17
Kategori, sitenin içeriği nedir: Mobil Teknoloji
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik dahil.
Hosting dahil midir: 1 Yıl Hoting dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Açtığımdan bu yana ciddi gelir sağladığım siteyi satıyorum, sitedeki tüm içerikler tarafımdan yazılmış olup, özgün ve özgünlüğünü kaybetmeyecek konulardan imla ve yazım kurallarına uygun olarak yazılmıştır. Site Wp üzerine kuruludur ve herhangi bir seo çalışması, reklam yerleşimi çalışması yapılmamıştır. Herhangi bir link, makale satışı yapılmamıştır.
Adsense onaylıdır ve herhangi banlı olduğu bir yer bulunmamaktadır.
Siteye belki 2 senedir hiçbir konu girmememe rağmen günlük 500 civarı hit gelmektedir. Konular mobil teknoloji ve teknik yardım gibi konuları içermekte olup site içinde 894 adet çöp olmayan makale ve taslak olmak üzere 1.021 adet makale yer almaktadır. Sitedeki resimlerde printscreen ile en boy oranları farklı şekilde hazırlanmış ve özgün hale getirilmiştir.
Zamanında büyük uğraşlar ile hazırladığım sitemi artık ilgisiz bıraktığım için, gelir ciddi oranda düşmüş durumda olmasından dolayı satmaya karar verdim.
Söz konusu siteye bağlı bir Youtube kanalı da bulunmaktadır, anlaşılırsa fiyat farkı ile birlikte kanalda verilecektir. Ayrıca 1 yıl hosting hizmeti de yenilenene kadar kullanılabilecektir.