stranos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam XRP değil XRP5L'nin grafigine bakmamız gerekmiyor mu dün 0.00080 iken bakiyem 150₺ idi şuan XRP5L 1₺ civarında bakiyem 20₺. yükselmeden önce düşüş olmuştur diceksiniz fakat dün en düşük 0.00060 seviyelerine gerilemiş. Bu düşüşte likidasyon olması imkansız. dün 200.000 tane XRP5L Varlığımın ₺ bazında değeri bugün 200.000₺. yükselmeden önce bir düşüş olmamış buradaki tek sorun benim 199.980 adet coinim nerde
Hocam spottaki kaldıraçlı coinlerin nasıl işlediğinin prosedürünü bilmiyorum açıkçası. Ama dediğinize göre 200 bin adet coin için 6000 TL yatırıyorsunuz, dün mevcut bakiyeniz 150 TL iken bugün 20 TL. O zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor, liq olunca sadece para miktarınızı yemiyor spottaki kaldıraç işlemi coininizin de adetini düşürüyor. Yani sıfırlanana kadar. Bu hafta ve bugün sert hareketler yaşandı. Mumlarda sert iğneler mevcut aşağı yönde görüldüğü üzere. En temiz ve doğru bilgiyi yine borsadan alabilirsiniz tabi ama benim bilgim bu şekilde. Ayrıca ben kaldıraçlı işlem için futures kısmını kullandığım için oradaki kaldıraçlı işlemlerde normal xrp'nin grafiğini kontrol ediyoruz. Yani 10x Long veya 5x Short için farklı grafikler göstermiyor bize.