sizi çok önceden takip ediyordum site arayüzü ? niye bu kadar kötü diye düşünüyordum
bugün girdim çok hoşuma gitti bir rahatlama geldi bana oh be dedim valla tebrik ederim güzel olmuş
iyi dilekleriniz için teşekkürler.
----
İstanbul konumlu yeni hosting sunucularımız kabinlere yerleştirildi yeni gelecek hizmetler ve yeni alt yapımız hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.
- Tüm Hosting sunucularımızda artık Imunify360 Lisanslı Standart olarak ücretsiz sunulacaktır.
- Tüm hosting sunucularımızda 1 mayıs itibari ile tüm gelen ve giden mailler filtrelenerek sorunsuz bir mail trafiği sağlanmaya başlandı.
- Tüm Hosting sunucularımızda NVME SSD kullanarak Maximum Performans vermeye devam ediyoruz.
- İstanbul ve Bursa olmak üzere 2 farklı veri merkezi üzerinden hizmet verebiliyor durumdayız.
- İstanbul Konumlu Kiralık ve Sanal sunucu hizmetlerimizde Yurt içi ve Yurt dışı Koruma ücretsiz sağlanmaktadır.
- Tüm Sanal sunucu Paketlerimiz aylık ücretsiz yedeklenmektedir.
- 8 Ay İçersinde Envanterimize 40 dan fazla Sıfır Yeni nesil DDR4 ve NVME SSD diskli Sunucu stoğu ekledik
- Yedekleme Hizmetini Tamamen ücretsiz sunmak adına Yedekleme Sunucu kapasitemizi 4 katına çıkardık.
- 1 Haziran itibari ile cPanel Hosting ve Reseller hizmetlerimiz de tekrar başlayacaktır.
Yukarıdaki yeniliklerle birlikte herhangi fiyat artışına da gidilmedi TL Üzerinden hizmet verilmeye devam edilmektedir.