AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izmir otobanini kullanabilirsin, marmarise giderken kullanmistim harika.
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yandex.navi navigasyon en iyi ücretli ücretsiz yolları verir size. anlık trafik bilgisi de var. bildiğim yolda bile kullanıyorum ben
PANDAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en güzel yol izmir üzerinden
ozzys20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir Aydın Bodrum u tercih etmelisiniz. Denizli tarafinda ışık yok. Işık olan yol Aydın Denizli yoludur. Denizli Tavas Kale Muğla yapraktan gidebilirsiniz ama tavsiye etmem. İstanbullular İzmir rotasını, Ankaralılar Denizli rotasını kullanır.
onruzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pahalı da gelse yolculuk sonundaki rahatlığa değiyor. Tabi ekonomi meselesi.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir otoban en mantıklısı güzel yol
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otobanı kullanmadan.
Bursa Balıkesir Manisa (trafik ışığı boldur)
İzmir yaparak gitmen keyifli olur.
Gece çıkarsan sabaha denk getirecek şekilde alsancakta boyoz ve çay eşliğinde kahvaltı yapıp aydın otobandan bodruma gidebilirsin.

Keyifli yoldur.
Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, otoyol ve osmangaziyi kullanmadan aşağıdaki güzergahı takip edebilirsiniz.
İstanbul'dan çıkıp körfezi dolaştıktan sonra(eskihisar feribotunu da tercih edebilirsiniz) sırasıyla Yalova-Bursa-Balıkesir-İzmir yolunu kullanabilirsiniz.
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir otobanından gittim geçen sene, tüm paralı yolları kullandım bir daha mı geleceğiz dünyaya diyerekten. Fakat Muğla'dan Bodrum'a giderken çok fazla yol çalışması vardı traktör gibi gittim. İnşallah düzelmiştir.
Cevaplarınız için teşekkürler bugün gece yola çıkacağım şöyle bir rota çizdim sizin düşünceniz nedir?
https://goo.gl/maps/VNBjDWFNSkeTx2Dg9