lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılış ve yazılımlara 20 bin harcadıktan sonra her sattığın ürünü de kendi cebinden harcama yaparak alacağını da hesap etmelisin. Türkiye pazaryerlerinde dropshipping yapılmaz, en mantıklısı aliexpresste yapmak olacaktır. Son 1 yılda amazona da satıcı hesabı açmak için yapılan yoğun başvurular amazon tarafında da ince eleyip sık dokumaya götürdü işi. Hesabın suspend edilmesi yüksek ihtimal. Benim tavsiyem hiç bir yazılıma vs para ödemeden şahıs şirketiyle aliexpresste dropshipping yapmak olurdu. Kimseden de xml almanıza gerek yok, ürünlerin pazaryeri fiyatlarına bakacaksınız alış ve satış maliyetlerinizi hesaplayıp aliexpresste listeleyeceksiniz. Çok tutan ve satılan ürünleri de derhal toptancılardan alacaksınız. Listelediğiniz ilanı sürekli güncelleyip geliştireceksiniz. Aynı google'a içerik hazırlamak gibi.
Aliexpress hiç düşünmemiştim hocam onuda araştıracağım teşekkür ederim, satılan ürünlerde suanlik cebimden para cikarmiyacak hocam çünkü bakiyeli sistem bir çoğu yinede bende kararsız kaldım