bi benzerine tanık olmuş(10yıllık ilişki) biri olarak söylüyorum dostum. Olaylar çok benziyor. Kız yüksek ihtimalle başka birisiyle görüşüyor ya da birisinden etkileniyor. O kişiyle seni sürekli olarak kafasında kıyaslıyor. Senin artılarını onun eksilerini ya da senin eksilerini onun artılarını kafasının içinde sürekli yaşıyor ve gel gitlere sebep oluyor. Gelgitlere dur demek içinde seninle olan arasındaki ilişkiyi bitirme kararı almış. Geri döndüğünde senin onu kabul edeceğine garanti gözüyle bırakıyor ve kendince bir test yapıyor. Acaba onu mu yoksa bunu mu çok seviyorum babında. Sana tavsiyem eğer ağır gelmeycekse kafanda şu düşünceyi yaşa. "sevdiğim kız beni aldatıyor." Ağır bi düşünce olsa da bir süre sonra yolunu bulmana yardımcı olacaktır.
Gerçekleri görmeyi başladığında kesinlikle ama kesinlikle kızın hayatına karışma. O nun tercihleri arasında sen yoksun. O yüzden 6 yıllık ilişkim diyerek ilişkiyi ya da kızı tek taraflı olarak sahiplenmeye kalkma. Zekanı kullan, hayat senin hayatın. Tadacağın o kadar çok farklı zevkler ve keyifler var ki. İnan bana hayatın sonu gibi gelen şuan ki durumun içinden çıktığında iyi ki böyle bir deneyim yaşamışım diyeceksin. Seni o kadar çok güçlü yapacak ki bir daha asla ama asla böyle bir hataya düşmeyeceksin. Hatta ve hatta artık "yalvarırım tekrar dönsün" kelimesini senin için kullanacaklar.
Doğru olanı yap, geriye kalan mükemmel ve zevk dolu hayatının ilk günü için adım at. Bugün başla!