O zamanlar sevmiş, ilişki uzadıkça sıkılmış, arayışlar içine girmiş, başka birini bulmak istemiş veya bulmuş, evli olmadığınız için boşanma yolu gibi uzun bir süreç olmadığından kolay yol olan ayrılmayı tercih etmiş olabilir. İlişkilerde erkekler her zaman saf olandır. Sevdi mi çıkarsız temiz sever. Sevdi mi sırf maaşsız ev hanımı diye sevdiğini terk etmez. Ama gel gör ki kızlar on on beş kriteri karşılayanı sever. İleriye doğru bu kriterlerden bir kaçı kaybedilirse soğumaya başlar ve zamanla içinden ilişkiyi bitirmeyi tercih eder. Kızlar ilişkiyi bitirdi mi asla eskisi gibi bir durum olmaz ve o ilişki asla kurtarılamaz. Bu ilişkiyi artık kurtarmaya çalışmayın derim ben. Umarım tecrübelerim size ışık olur...
Eskisi gibi olmayacağı, kurtarılamayacağı düşüncesi beni en çok yaralayan şeylerden birisi.Tek isteğim kendisiyle birlikte mutlu bir hayat sürdürmekti.Zaten bir defa geliyoruz hayata ve kısacık ömürlerimiz var bunuda kendisiyle geçirmek istemiştim.Onunda böyle düşündüğünü sanıyordum.Değerli yorumunuz ve görüşünüz için çok teşekkür ediyorum bu arada