Allah analı babalı büyütsün hocam 🙏
Allah analı babalı büyütsün hocam sizlere layık vatanına milletine faydalı bir evlat olur inşallah
allah analı babalı büyütsün inşallah hocam
Rabbim saglikli olarak kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Allah analı babalı büyütsün hocam. Ne mutlu size
Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat nasip eylesin hocam. İnşallah vatana, millete ve size hayırlı bir evlat olur.
Gözünüz aydın kardeşim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.
Çok mutlu oldum hocam adınıza. Allah analı babalı büyütsün inşallah. R10 ailesi olarak mutluluklar dileriz 😃😌
Allah analı babalı büyütsün hocam. Sağlıklı mutlu huzurlu bi hayatı olur inşallah .
Allah analı babalı büyütsün hocam çocuk bereket demektir
Allah analı babalı büyütsün. Bizde 3.yaş gününü kutlayacağız Pazartesi günü. Erkek bir canaaaavar
Şu hayatta istediğim tek şey kız babası olmak. Allah analı babalı büyütsün hocam insallah bana da nasip olur
Allah analı babalı büyütsün hocam 🙏
ALLAH analı babalı büyütsün hocam
Allah analı babalı büyütsün. Doğum haberini de bekliyoruz. Allah sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün hocam sevindim adınıza.
Gözünüz aydın kardeşim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.
Bir kız babası olarak Dünya'nın en şanslı insanları kulübüne hoş geldin
Allah analı babalı büyütsün inşallah hocam.
Allah analı babalı büyütsün
Hz Allah sizlere bağışlasın.
Hepinize tek tek teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için, iyi ki varsınız

Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kız-erkek fark etmez öncelikli sağlıklı büyüsün ama kız çocuğu daha bir berekettir .