bcnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam , çok güzel proje yapılır . Ytd
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun
Hakan23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelime ile VASAT
Görüşünüze saygım sonsuz hocam. Teşekkürler
yusufefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığınız uzantı net ise gayet başarılı, bol şans
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun Evet (NET) uzantısı hocam.
Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
begendim gayet güzel bir alan adı. mutlaka degerlendirmenizi öneririm.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun Projelendirmek için aldım zaten. Fakat ciddi bir teklif gelirse değerlendirebilirim de
salute07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Güzel domain. Önceden paylaşırdın bizde nasiplenirdik expireddomain den bakıyorum ama senin kadar güzel bulamıyorum 😂
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun Günlük olarak özelden yazın yardımcı olayım inşallah
GianC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain uzantısı, domainle alakasız olmuş
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun (NET) uzantısı
abdeg33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı güzel ancak Türkçe alan adlarının hareket alanı kısıtlı olduğu için ben pek tercih etmiyorum.
Sadece satış düşünürseniz çok bir getirisi olmaz ama projelendirmeyi planlarsanız biraz emek sonrası yüzünüzü güldürebilir bence.
Hayırlı olsun.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun Projelendirmek maksatıyla aldım. Şayet ciddi bir teklif gelirse değerlendirebilirim de.
msalihaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim şahsi görüşüm domain bana ait olsa evcil hayvanlar ile ilgili bir blog açarım yemiydi bakimiydi gibi şeylerle yürürüm ileride petshop veya mama tarzı firmalar ile anlaşır reklam alırım bu sektör ölmez ve yarı yolda koymaz.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun Güzel bir şekilde projelendirme niyetim var. Alt yapısını çoktan hazırladım
seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyatını duysam olurmu hocam
Özelden dönüş yaptım hocam