bcnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beni de 2 ay önce ısırmıştı. Sabunlu suyla yıkayın bol bol. Sonrasında hemen hastahaneye gidin. Googleye il adı kuduz hastahaneleri diye aratırsanız oradaki bir hastahaneye gidin. 4 Doz kuduz aşısı olun . Zaten gittikten sonra size anlatacaklardır.
Ücret ödediniz mi hocam acı durumu nasıl oluyor aşı koldan yapılıyormuş galiba
twitch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, annem ve babam sağlıkçı. Köpeğin aşılı olup olmamasına bağlı olarak minimum 4 doz kuduz aşısı olmanız gerekiyor. Köpeğin sahibini bulma imkanınız var ise aşı kartıyla, yok ise aşılı olduğunuzdan eminseniz acil'e gidip durumu anlatın. yardımcı olacaklardır. Karın ağrısı ise muhtemelen strese bağlıdır.
Aşılı olacağını zannetmiyorum hocam köpeği sürekli çöplerden besliyor

huseyincengiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, evcil hayvanlarda genelde aşıları varsa sorun olmazda. Aşısı yoksa sokakta dışkı veya başka bir bakteri taşıyan bir şeye temas etmişse köpek sorun yaşayabilirsiniz.
Önceki senelerde bir kediyi kurtarayım derken beni tırmaladı gittim aşı oldum hemen acilden. Bence bir sağlık kuruluşuna görünmenizde fayda var
Sahipli ama sahibi sürekli çöplerden besliyor
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezilmiştir. Benimde 4 köpeğim var.
Çok büyük bir yara diş geçirme söz konusu değil.
Alkolle temizleyin yeterli olacaktır.
Bence aşılık bir şey söz konusu değil.
En başta bana da öyle geldi hocam ama baktım hem burası hem yakın çevrem sürekli git diyor abartıldığını düşündüm açıkçası

kcokol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
köpeğin sahibi yakın bir zamanda aşılandığına dair belge gösterirse risk yüksek olmayabilir. En yakın devlet hastanesinin aciline gidin yine de işi sağlama bağlayın
Yarın gideceğim galiba hocam duruma göre

alperenalpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla beni de ısırmıştı, önemsemedim sonra sıkıntı olmaya başladı. Öncelikle aşı yaptırın hemen, hem tetanoz hem de kuduz. Şöyle düşünün hepatit vs kapmış olabilir köpek,önemsememezlik yapmayın. Ek olarak şöyle bir kural varmış bende o zaman öğrendim, sizi ısıran köpek 1 hafta içinde ölüyorsa o köpek kuduzmuş. Bende bu bilgiyi aşı yaptırırken öğrendim ve 1 hafta iti gözlemledim
İlk belirtisi ne oldu hocam sizde sigortam yok sizden herhangi bir ücret aldılar mı

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kolonya dökerdim silerdim sabunlu suyla yıkardım kuduz olacağınız sanmam abartılacak bi durum olduğunu düşünmüyorum o köpek aynısını evde sahibiyle oyun oynarken de yapıyodur
Bende öyle yaptım hocam burası ve yakın çevre acile git diyince bi korktum 😂

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav konu açacağına hastaneye gidip gelseydin ya hocam?
bu işler şakaya gelmez.
Ufak bir şey ısırdı diye bişey yapmadım hocam kolonya döktüm ama bu işin ufağı büyüğü yokmuş