Dediğim gibi kendini geliştirmek ne nasıl yapılır öğrenmek istiyorum diyen biri için tecrübe kazanmak açısından önemli. Ben şahsen zamanında fiyat göz etmeksizin onlarca hatta yüzlerce iş yazdım her müşteriyi kaybediş hikayem yeni bilgiler kazanma hikayeme dönüştü. Buraya ya da x birilerine yazarak bilmediğiniz belki brief içindeki 1 cümle bile size 100 kelimesini 5 lira yerine daha yüksek bir deneyim ve bilgi katabilir.
Bugün bu briefi birebir uygulayabilecek potansiyeli ve bilgisi olmayan binlerce insan var.
Her zaman zor işler, zor müşteri, çok rahatsızlık verici içerik yazımları yeni deneyimler kazanmaya sebeptir bence.
İş ve para kaybedebilir, tekrar kazanabilirsiniz. Onlar gelip geçici. Ancak deneyim sizinle kalır

Bunu da mesajı belki okuyan kendini geliştirmek konusunda çekingen olan birileri de okur diye yazıyorum.
Dediğim gibi bu tarz işleri zaten bilen yazabilen biri için kesinlikle katılıyorum size bu fiyata yazılmaz
Hem konumla alakalı hem de diğer naçizane bilgileriniz için çok teşekkür ederim.