O kapağı muhtemelen söküp takmayı unutmuştur tamamen mallık. Ekstradan vidaları ıda çalmış olabilirler çünki zor bulunan nadir parçalar bunlar.
Çözüm n11 vb yerde arayacaksın bulursun. Kare ile işaretlediğin alt taraf sol kısımda soket var orası ekrana görüntü vb veriyor. O soket iyi otursun diye kapak takılıyor. Ama sen iyice oturduğunda emin olur ve sıkıca montaj yaparsan kapaksızda kullanırsın ama yere düşme vb şeylerde yerinden oynarsa görüntü gider yani kapak olması iyi olur..
Hocam zaten telefonun ekranı perşembe günü değişti, pır pır ediyordu hemen değiştiği gün böyle problem var dedim. O şarjı bitince tekrar şarj edince düzelir dediler. İyi dedim çıktım eve geldim. Pırpır evet düzeldi fakat sabahına ekran tamamen gitti. Açmak istediğimde sarı sarı şeritler geldi ve tamamen görüntü gitti. Işık vardı fakat görüntü yoktu. Tekrar götürdüm düşürmüşsünüz siz bunu dedi. Halbuki kullanmadım bile

Orada söktü tekrar, eliyle bu kare olan yere baskı uyguladı ve o an düzeldi. Eve gitmeden tekrar aynı şey oldu. Ekran gitti. Şimdi kendim açıp bir inceleyeyim dedim, buradaki kabloların çıktığını farkettim. Taktım ve düzeldi. Ancak kapak olmadığı için muhtemelen kasayı kapatınca temassızlık yapıyor. Hal böyle oluncada ekrandan görüntü gidiyor. Bu kapağı bir şekilde bulmam lazım. Acaba sıfırdan kasa vs. alınsa bu kapak oluyor mu? Yoksa çıkma bir telefondan falan mı bulmak lazım?