Selamlar,
Elimde bulunan mobil uyarlı(touch control destekli) HTML5 oyunların tamamını paket halinde satışa sunuyorum, Paket içeriği aşağıdadır ;
- 300 Adet HD Kalite Mobil Uyumlu HTML5 Oyun(İsterseniz Webte Yayınlayın)
- Yönetim Paneli ve Özellikleri
- Oyunları APK formatına çevirebilmeniz için eğitim kiti
- Tam zamanlı destek, 1-1 bilgisayarınıza bağlanıp eğitim kiti harici anlatım yapıyorum
- GameMonetize ile oyunlardan kazanç sağlama
- Oyunların nasıl reskin edilebileceği
- Oyunların Google Play'de nasıl yayınlanabileceği
- Bir çok kategoride bir çok oyun!
- Kolay ReSkin
- Splah Screen Desteği
- Bildirim Desteği
- Düşük Uygulama Boyutu
- Firebase Destekli
Yönetim Paneli Özellikleri ;
- Bildirim Gönderebilme
- Oyun türüne göre yatay ya da dikey konumlandırma (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- AdMob reklamları Banner, Geçiş ve Online olarak Reklamları Aç/Kapat
- FullScreen ya da Pencere modu uyarlaması (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- Uygulama ismi, açıklaması düzenleme (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- Firebase Bağlantılıdır
- Menu Ekleme Çıkarma (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- Ana Frame Rengi değiştirme (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- Sınırsız Oyun Ekleyebilme ve Kontrolu (Online Yapılır Google Play Console Güncelleme Gerektirmez.)
- Editor, Moderator modu (Yönetim paneline ayıracak vaktiniz yoksa içerik düzenleyeci bulup işlem yaptırabilirsiniz)
- İşlem geçmişi ve kayıtları (Kim ne yapmış hangi oyun ile ilgilenmiş vs.)
- Online Sürüm Yönetimi ve Güncelleme Gönderimi
- Oyunlarıa Bakım Modu Aç/Kapat
- Android Proje
- PHP+MySQL+CodeIgniter
- Mobil Uyumlu
REFERANSLAR
1 Adet Paket satın alındı, verilen pdf içeriği oldukça dolu dolu ve anlatım oldukça kaliteli, arkadaş her konuda destek sağlıyor zaman ayırıyor, aldığım hizmetten memnun kaldım, teşekkürler...