Teknik falan hikaye. Safemoon tarzı tokenler ile bir çok yatırımcı mağdur edildi. Bunda kısa süreçte bilmem kaç x yapma hayalleri etkili oldu. Shitcoinlere yatırım yapanlar bir defa kontrattaki kodları incelemiş mi? Token kurulduğunda kurucuların ne kadarını parsellediğinden haberleri var mı ? Yatırdığın paranın yaklaşık yarısının adamlara gittiğinden haberi var mı ? yok. İddaa kuponu doldurur gibi token alırsanız ağlamaya hakkınızda yok.
Binance'ın shibayı listelemesi, ethereum kurucusunun shibaların yarısını satarak yatırım yapanları bir anda mağdur etmesi ve sağa sola bağışlaması, elon musk'ın bitcoini sürekli manipule etmesi gibi sebeplerden güvensizlik ortamında yükseliş trendi sonlanmış oldu. 1k ile girdiğim piyasadan 27k ile çıktım. Bnb 680'de iken bozmadık, düşüşü ve kan kaybını gördük 580'den bozduk. Dip dip diyerek düşmesine rağmen alım yapmıyorum. Bu güvensizlik ortamında al sat yapmak bile riskli. Terste kalmamanız için pc başından kalmamanız lazım. Bitcoinde 20k altlarını bekliyorum. Zararda olanlar için tavsiye veremiyorum. Satmak veya beklemek kendi kararları.