Günümüz internet zamanı. Taksici beni dolandırmaya mı çalıştı? İsmini sorduğum taksicinin durağının google haritasına girer yorum atarım 1 yıldız ile. Geçen yıllarda bir cafe de kahvaltı yerken kahvaltının içerisine 2-3 tane sinek düştü ve sahibi de bunu gördü. Kahvaltıyı değiştirmesini rica ettim ama hiç iplemedi. Bende google haritasına güzel bir yorum bıraktım yorum aşağıda;

-----

Tek kişilik kahvaltılık istedik yanında 3 adet bedava sinek geldi teşekkürler harika hizmet(!). Kasadaki hanım efendi de hiç esnaflıktan anlamıyor. Bunu belirmemize rağmen bizden utanmadan tam para aldı ve güldü geçti. Bu tarz esnaflıktan anlamayan kişiler gerçekten üzüyor maalesef. Ek olarak daha önce gittiğimizde 3 kişilik omlet söylediğimizde ayrı ayrı istememize rağmen birleşik ve daha az getirdi. Toplam 135 TL para aldı bizden pişkin pişkin güldü. Her halde pişkin kafeyle anlaşması var(!).

----

Bir daha da o mekana gitmedim kimseye gitmesini de önermem. Benzer olay Bursa merkezde yaşandı. Mekana girdik teraslı güzel bir cami manzarası var mekanın. Çay istedik önümüzde menü de var fiyatları görüyoruz kadın çay 7 Lira hee dedi 3 çay aldık başta. Sonra portakal suyu istedik kadın bu sefer portakal suyu 17 TL haa diye konuştu gözlerimize bakarak sanki paramız yokmuş gibi.

Mekana Google yorumum;

-----

Garsonlar işten anlamaz. Sana ablacım diye hitap eder. Birde her ürün istediğinde yüksek sesle ama şu o kadar fiyat haaa diye de üzerine konuşurlar. 17 TL portakal suyu toz portakal suyu bile daha iyidir. Hiç önermiyorum.

-----

Ben iyi hizmet aldığım yere de kötü hizmet aldığım yere de her zaman yorumumu yapmaya çalışıyorum. Sizde aynısını yapabilirsiniz.