Cevaplar için teşekkür ederim.
Evet ben de çok emin olmak istediğimde Search Console'u referans alıyorum.
Ya da lokasyon değiştirdiğim de oluyor.

Sonuç olarak anladığım kadarıyla bu sıra bulucuları çok da ciddiye almamız gerekiyor sanırım.

tuzunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Genelde yurtdışından sipariş alıyoruz. İnsanlar kendi ülkelerinden buradaki sevdiklerine, dostlarına, iş arkadaşlarına pasta gönderiyorlar....
Amerika, Avrupa, Hindistan, Pakistan... hatta Gabon gibi bir Afrika ülkesinden dahi sipariş aldık.

Her müşteriye soruyorum. Bizi internet üzerinden nasıl buldunuz? Hangi kelimeler ile biz karşınıza çıktık.
Bana söyledikleri kelimeler ile bulundukları lokasyonlar doğrultusunda Sıra Bulucu uygulamalarını kullanıyorum.
Kesinlikle sıralamada çıkmıyorum.
R10.net Analiz'de ki sıra bulucu da aynı şekilde denedim.
Evet bazı kelimelerde üst sıradayım ama onların bana söyledikleri ve beni buldukları kelimelerde çıkmıyorum.

Sizce bu sıra bulucular ne kadar sağlıklı?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google ayarını o konuma göre ayarlarsanız siz de görebilirsiniz gerçek sıralamaları.
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence doğru değiller ahrefsten bakınca 1. Gösteriyor ama bakınca 2 3 deyim
ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben seocu kullanıyorum çok iyi gösteriyor. Yalnız şu olabilir. Kullanıcı uzun kuyruklu kelimeler aratıp sizi bulmuş olabilir. Siz nerden buldunuz deyince konuyu geliştirmek için o kelimenin sadece bir kısmını size söylüyordur.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En temizi Search Console - Analytics ve Semrusuhun size verdiği verilerdir fakat unutmayın 3. parti yazılımlar çoğu zaman doğru göstermez.
Önceliğiniz her zaman Search Console kelimeleri olsun
Ek olarak aratmayı yaparken o ülkenin VPN'ine bağlanıp kendiniz bakabilirsiniz