Merhabalar, çok fazla imdb konusu gördüm bu yüzden bende bildiklerimi bir set haline getirdim. (Toplamda hazırda olan 2-3 video ve daha da ince detaylarla birlikte buna devam edeceğim fakat sadece seti satın alan arkadaşlar yararlanabilecekler.)
Bu eğitim uygulamasını 15 kişiye ücreti mukabilinde vereceğim;
* İlk gelen 5 kişiye: 500 TL (Ve diğer 10 kişiye 750 TL) den yardımcı olacağım. *
Uygulamayı alan kişilere kullanıcı adı ve lisans anahtarı iletilecektir. (Sembolik olarak ve ilk uygulama açılışında girmeniz gerekecektir.)
-Belirli periyotlarda sizlere güncellemeler sunacağım. Eğitim setine güncellemeler sunacağım ve bu sürede WhatsApp üzerinden de destek vereceğim.
*Bu uygulamanın amacı tamamıyla bir şeyleri sıfırdan daha düzgün bir şekilde öğretmektir. Sizlerden gelen geri dönüşlere göre programda eksik kalan kısımlar belirlenip eğitim videosu eklenecektir.
*Bu uygulama ile imdb kişi profili ve şirket profili oluşturma'dan tutun, diğer bütün inceliklerine kadar eğitim setimiz sizinle şekillenecektir. Videoların bir kısmı hazır ve çekilmiş durumdadır. Şu an giriş ve orta seviye için uygundur.
-Bu eğitim uygulamasından sonra "imdb 'de fotoğraf gitme derdine ve şunu yapamadım derdine" SON vermiş olacaksınız. Ek olarakta bir gelir kapısı elde etme modelidir. Dileyen uygulama içinde öğrendiklerini uygulama da ve pazarlamada serbesttir. En ince detayına kadar baştan sona her şeyi öğrenebileceksiniz.
-Özel olarak Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa DM veya DM kutusu doluysa konu altından yorum atarak whatsapp iletişimi alabilirsiniz.