dediğinizi yapan çevremde bi kaç firma var ama bende buna karşıyım hocam kişisel olarak, çünki ben ürünün hakkı ne ise o fiyatta satan biri olarak böyle farklı olağan dışı giderleride üzerine koymayı iyi bir fikir olarak görmüyorum, aklıma şey geliyor elektrikte ödediğimiz kaçak kullanım bedeli
burada iade'den amaç gerçekten beğenmeyen yada büyük/küçük gelip iade etmek isteyen kişilere de zarar vermeden bu suistimal eden müşterilere karşı bir çözüm bulmak.
Serbest piyasa sonuçta isteyen istediği fiyata satar ve isteyen istediği fiyata satın alır hiç bir yerde hak hukuk adalet eşitlik yok, kapitalizm. 5 lira kar için o kadar uğraşıp emek harcayıp komisyon ödeyip iadeden zarar edip batacagima +15 yaparım iade yoksa 20tl kar olursa 5tl kar ederim. Şahsen benim mantığım bu yönde tabii takdir sizin.
Edit: Kontrolün sizde olmadığı hiç bir yerde istediğiniz çözümü tam anlamıyla yapamazsınız kuralı Pazaryeri belirliyor siz de ayakta kalmak istiyorsanız ona uygun oynamalısınız ya da platformdan cekilmelisiniz ki bu da ne yazık ki mümkün olmuyor. E-Ticaret satıcılarının haklarını savunan sahiplenen çözüm üreten bir sendika olmasını çok isterdim