Bir okuyucu olarak yeterli bulmadım. Yani Kira geliri vergisi ile ilgili bilgi arayışında olsaydım bu makaleyi yarıda bırakırdım. Sebebine gelincede sadece anahtar kelimeleri geçirebilmek için cümleler oluşturulmuş olması.
DipNot: Belki de bu işlere vakıf olduğum için algıda seçicilik oluşmuş olabilir. Normal bir ziyaretçi bu detayları fark eder mi yada ona sıkıcı gelir mi bilmiyorum. Yinede ortada verilmiş bir emek var.
Makalenizi, ticarette bulunduğunuz kişinin uslubundan 10 kat daha fazla begendim. Ben olsaydım bu kişiye makale yazmazdım. 22 tane yazarı varsa size neden ihtiyaç duymuş, neden bu arayışa girmiş merak ettim.
iyi çalışmalar.
Anahtar kelime planlaması, semantik anahtar kelime gibi vurguları üzerine basa basa tekrarladığı için böyle yazmayı tercih ettim. Bu cümleleri değiştirmemi isteseydi tabii ki değiştirebilirdim. Direkt konuya '800 kelimelik makalede 30 madde olmayacağından' girince iş farklı şekillendi.
Normalde makalenin anahtar kelimelerle boğulmasına, haber siteleri gibi yazılmasına karşıyım. Farkında olmadan yapmışsam hatamı kabul ve tashih ederim.
Yorum yazan, yazmasa bile dosyaya bakma zahmetinde bulunan herkese teşekkür ederim.