akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşlar hakikaten konuyu abarttigimi, paramı kaptırdığım için pısıp konu actıgımı falan düşünmüş. Bir arkadaşta benim için sallıyor olabilir demiş. Arkadaşlar ülke durumunun şartları bizi uyanık olmaya zorluyor zaten. 1 adam 1 kere kazıklanır ,2 kere parasını kaptırıp 3. De tamam der. Bu işler hepimiz için böyledir. Benim sitemim o niye 400 bu niye 2.000 lira değil. Bizim ülkenin kafa yapısı niye buna çalışıyor. Birde kendimize yapıyoruz ya turiste falan da değil. Bu şekilde olmaz Arkadaşlar. Ben kendi ülkemde niye gezemiyorum veya niye bir otomobil almak için ömür boyu çalışmam lazım. Şahin 20 bin lira olmuş ya 20 bin. Araba piyasasını düşünün kim şişirdi piyasayi biz. Üstüne birde hükumet ötvsini koydu. Bir mesane 200-300 bin oldu ya. Megane lan orta sınıf bir araba. Geçen bilenler bilir tarcanlar oto ekspertiz diye kanalı izliyorum. 1 parça boyalı diyip 580.000 liraya sattıkları mercedesin altı hurdaya dönmüş. Bunu da yapan biziz. Dediğim gibi konuşmak isyan etmek boş. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Üstadım burada konu içerisinde mesaj yazan herkes seninle hem fikir zaten buna kimsenin aksini söylediği yok bizim söylediğimiz şey şu bu sadece bizim ülkeye özgü değil insanın olduğu her yerde çürük elmalar vardır olacaktır da bizim dediğimiz bu kadar dolacak kadar kötü şeyler yaşamışsınız ama düzeltmek için elinizden gelebilecek tek bir adım bile atmamışsınız. Siz uğraşamam derseniz ben uğraşamam dersem diğeri kim uğraşacak derse ilahi bir güç mü çözecek bu sorunları bizim anlatmak istediğimiz şey bu.