Osmanlı balkanlarda toprak kaybederken anadoludaki halk dünyayı yönetiyoruz sanıyordu.
Berberler odasından bilgi alabilirsiniz.
Ben desteksiz konuşmam .
Google den bile bulabilirsiniz 1. Sınıf olmanın şartları bellidir ama belli ki onu da bilmiyorsunuz.
Hal böyle olunca bilinçli insanlar size itici gelebilir herkes siz gibi olmak zorunda değil.
Yazdığım herşey bilinçli vatandaşın yapması sorgulaması gereken şeyler siz sorgulamıyor veya en basitinden fiş bile almıyorsanız sizin hatanız. Pardon komikliginiz
Evet haklısınız her şey olabilir bunda hem fikiriz ancak arkadaş bir durumdan şikayetçi olmuş iyi o zaman başımıza bir şey gelir diye o bir şey yapmasın ben yapmayayım sonra gelip R10'da böyle böyle oldu diyelim. Ayrıca fiş istedi vermedi mi ararsın maliyeyi böyle böyle bir durum oldu haklı olduğumu ispatlamak için fiş istedim ancak vermediler dersin zaten devlet ceza kesmeye bahane arıyor kimliğini açıklamadan gider oraya fiş ister aynısını ona da yapacağı için yer aslanlar gibi cezasını
Hocam bazı paralar vardır peşine düşer, hakkını alır paranı yedirmezsin. Bazı paralar da vardır ki uğraştığıma değmez haram olsun der 3,5 kişiye sitem eder geçersin. Bu da öyle bir para türü. Maliye, fiş, polemik getirecek bir para değil. Bu arkadaş da zaten canını yakacak parasını yedirip pısıp konu açmazdı zaten, ekmek aslanın ağzında.
Çok abartmışsın berbere sor traş ne kadar işine geliyorsa olursun gelmiyorsa olmazsın.Taksiciye aç yandexi trafik varmı yok Mu görelim de
Örnek: 200 TL ye alıp 400 TL ye takar yaptırma sende yaptırmak zorunda değilsin araştır kazıklanma
Bende Düzce'deyim hocam hangi berber? Bilelimde ona göre gitmeyelim
Belki de bu konuyu açan üyenin yazdıları tamamiyle hayal ürünüdür
Malum iddiadan öteye delil yok.
Forumda çokça bu tarz konular açılır millet birilerini yaftalayarak klavye üzerinden yürür gazlarını alırlar
%99 u diye başlayan cümlelerin %99 u desteksizdir bu konu gibi.
Millet açız der ölüyoruz açlıktan yazarlar iş ilanı oldu mu o paraya çalışılır mı diye yazarlar.
Filanca medya diye isim yazıp CEO yazınca CEO olduğunu sanan insanlar var benim gördüğüm ülkede.
Küçük yerlerde malesef işçilik ücretleri pahalı oluyor, sürümden kazanamadıkları için. Birde kime ne kitlersem mantığı var. Bu sebeple ne alsam internetten alıyorum. Geçen sanayide internette 500 TL olan egzos 'a 750 TL fiyat çekti, usta aynısı internette 500 TL bak dedim gösterdim. İşçilik dahil 600 'e anlaştık. Duş balığı bozuldu internetten 30 TL 'ye alıp taktım. Yapacak bir şey yok kazık yememek için interneti kullanmak zorundayız.
Bazı arkadaşlar hakikaten konuyu abarttigimi, paramı kaptırdığım için pısıp konu actıgımı falan düşünmüş. Bir arkadaşta benim için sallıyor olabilir demiş. Arkadaşlar ülke durumunun şartları bizi uyanık olmaya zorluyor zaten. 1 adam 1 kere kazıklanır ,2 kere parasını kaptırıp 3. De tamam der. Bu işler hepimiz için böyledir. Benim sitemim o niye 400 bu niye 2.000 lira değil. Bizim ülkenin kafa yapısı niye buna çalışıyor. Birde kendimize yapıyoruz ya turiste falan da değil. Bu şekilde olmaz Arkadaşlar. Ben kendi ülkemde niye gezemiyorum veya niye bir otomobil almak için ömür boyu çalışmam lazım. Şahin 20 bin lira olmuş ya 20 bin. Araba piyasasını düşünün kim şişirdi piyasayi biz. Üstüne birde hükumet ötvsini koydu. Bir mesane 200-300 bin oldu ya. Megane lan orta sınıf bir araba. Geçen bilenler bilir tarcanlar oto ekspertiz diye kanalı izliyorum. 1 parça boyalı diyip 580.000 liraya sattıkları mercedesin altı hurdaya dönmüş. Bunu da yapan biziz. Dediğim gibi konuşmak isyan etmek boş. Herkesin hakkında hayırlısı olsun