İyi de hocam bu ülkede şahsım adına konuşmam gerekirse kendimi güvende hissetmiyorum. Herkesin psikolojisi bozuk, tanımadığın bir şehirde tanımadığın insanlarla polemiğe girdiğinde bıçaklanmayacağın, çevre tarafından linç edilmeyeceğinin garantisi var mı? '' sen bize *********** mı diyon laaa '' diyip doğramayacağının, dövmeyeceğinin garantisi var mı? karakolda tanıdığı olup seni haksız çıkarmayacaklarının belki de suçlu çıkmayacağının garantisi var mı? dayak yiyip şikayetçi olsan zaman kaybı olmayacağının garantisi var mı? uzun lafın kısası dediğiniz gibi muasır medeniyetler seviyesinde olsaydık dedikleriniz bir nebze daha geçerliydi. Adam polemik yaşayıp başını ağrıtmak yerine vermiş geçmiş işte.
Evet haklısınız her şey olabilir bunda hem fikiriz ancak arkadaş bir durumdan şikayetçi olmuş iyi o zaman başımıza bir şey gelir diye o bir şey yapmasın ben yapmayayım sonra gelip R10'da böyle böyle oldu diyelim. Ayrıca fiş istedi vermedi mi ararsın maliyeyi böyle böyle bir durum oldu haklı olduğumu ispatlamak için fiş istedim ancak vermediler dersin zaten devlet ceza kesmeye bahane arıyor kimliğini açıklamadan gider oraya fiş ister aynısını ona da yapacağı için yer aslanlar gibi cezasını