hOteller le ilgili net konuşuyorum yüksek segmentli hoteller Türk müşteriyi almaz. Kapıdan müşteri Asla almaz. Kapıdan geliceksin 5 katı 10 katı para versen o da kurtarmaz.
Giremezsiniz...
Araba motor parçası satanlarla ve tamircileriyle ilgili de net konuşuyorum. Sanayici kesimi kendi vicdanını tamir edememiş sorsan herşeyi bilen soytarılar sürüsü...
Araban bi bozulsun bi parça bekle bak eLLerine düş noluyor... Yaw onu bunu geç paranla rezil olursun Tornacıya yalvarsan yapmaz senin işini yapmaz ve umrunda da olmaz...
Peki sen???
Benim arkadaşım Tamirciler var tornacılar var parçacı var şu var bu var... Sıkıntı yok ben sadece birebir şahit olduklarımı yazıyorum...
Elektronik tamircisi kaç tane arkadaşım var mesela bir arkadaşımın dükkanında Aynı ve marka model 2 tane TV var baya bir bekledi sordum artık bunlar niye bekliyor dedim. Marka yazmayım yetkili servisi ikisinden de
parça çalmış hemde aynı parçayı çalmış. Sahibinede demişki bu tamir olmaz !!! ordan gelmiş bizim arkadaşa şindi adam ne yapsın sahibine dese bi türlü demese başka türlü. O parçalar o modelin bulunmayan parçası... Napacak eş dost birine takacak o parçayı hora geçecek...
Şindi yetkili servise güvenmeyecez de kime güvenecez.??? Aynı markanın diğer yetkili servisi de ondan aşağı değil. G*vatlık yarıştırıyorlar... oda Hırsız...
Kısacası para milletin gözünü kör etmiş. Kör de tuttuğunu bırakmaz...
Merakımdan soruyorum, Hangi yüksek segmentli oteller Türkleri almıyormuş. Çoğuna gittim. böyle birşey ne duydum ne karşılaştım.