Hocam fikirlerinize itibar eden biri olarak soruyorum: sizce btcnin düşeceği dip seviye nedir? Nereden alım yapılır? Tahmininizi özelden veya buraya yazar mısınız? Tabi ki yatırım tavsiyesi olarak sormuyorum, sadece tahmininizi merak ediyorum
bakın kısaca kendi fikirlerimi yazayım şu anda hala popüler insanlar çok düşdü deyip para sokuyorlar bu para girşinin bitmesi lazım..
daha sonra çin bakın acıklamalar yapmıs çin yapdığı acıklamalar bitcoine yine darbe vurdu fakat asıl darbeyi ABD yapacak elon musk sermaye piyasalarında yapamadığı manipilasyonu coin lerde yapıyor bakın spekülasyon demiyorum musk un yapdığı direk manipilasyon bunu borsada yapamaz yaparsa sağlam ceza yer ama ABD bunun da önüne gececekdir ayrıca bütün kara para aklamaları coin ler üzerinden oluyor mesala abd deki petrol dağıtım şirketi hacklendi abd de benzin istasyonlarında kuyruklar oluşdu ve eğer doğruysa 5m dolarlık ödeme btc ile oldu bu gibi işlere bundan sonra abd nın seyirci kalacağını sanmıyor ve gerekli tedbirleri alacağına inanıyorum..buda btc ye son darbeyi vuracakdır...
ha teknık olarak soylemem gerekırse 29 000 ler kırılırsa 24 000 ve 19 000 ler beklenir... btc ve fx de trade yapmıyorum fakat uygun alım fırsatı görürsem size de söz veriyorum özelden size yazacağım...