Yav arkadaşlar hakikaten çok sinirliyim. Bizim bu millet kendi ırkına niye bu kadar çektiriyor yav. Berbere gidiyorum. Giyime önem veririm,berber hemen sohbet açıyor yabancimisin abi vs. Tras bitiyor ne kadar diyorum. 50 versen yeter abi diyor. Istanbulda 20-30 a olduğum traşı Düzce gibi bir yerde bu fiyati çekiyor. Kesebilse gam yemeyecegim. İşim gereği şehir değiştiriyorum. Otogara gidip bilet soruyorum. Internette 50 lira olan bilete 80 diyor. Arabam arıza yaptı küçük bir parçası. 5.000 fiyat çekti aynı parçayı internette 1.000 liraya buldum. Abi işçiliği var diyor. Uzay mekiği mi tamir ediyorsun? Geçenlerde taksiye bindim. Yolu tarif ediyorum. Abi orda trafik var diye 50 liralık yolu, dolana dolana 120 lira yaptı. Bu böyle uzar gider arkadaşlar. Ama yazık hakikaten çok yazık. 1 hafta önce okuduğum bir haberde de bir otelin Yabancı turiste daha ucuz, türkiyeden kiralayan birine 2-3 katı fiyat çıkardıklarını gördüm. İsyan etmekte biseyi değiştirmiyor. Millet o kadar normallestirmis, o kadar alışmışki tepki gösterince şaşırıyor. Ülke iyice cehenme dönmüşken birbirimizi bu kadar zora sokmakta ateşe benzin atmak gibi kalıyor. Yazık!