Batuhan Ustun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ayda borsa öğrenen 2. Ayında grafikleri paylaşıyor 😂
söyledim orda dedim sıkıntılı bu ara diye bana profesör diyo 1 hafta önce doge konuşan 2. hafta grafik atıyor. hayır birşey diyecem o youtubedeki ordaki burdaki video paylaşanlarda birşey bildiğinden degil madem o kadar biliyon neden katıla bas yada vip grubuna gel diyon.

kendin fikrine göre hareket edecen paradator 300-400k yi geçik takipcisi var adamın hep diyorum piyasa şimdiki gibi değil normal izleyişinde olsa 300k kişi bi coine girdiğinde pump yapar diyom.

Sen ne biliyon adam hepsini biliyor diyolar. xem aldı o aldı bu aldı ne oldu bi twit bi haber tepesi aşşa. adamın nakiti var bekler gerekirse 2 sene bekler zaten milletin üzerinden dırıdı parayı.

Benide dinleyen 200k kişi olduğunu düşün twit yada telegramdan atmadan önce topla 100k 200k tl neyse twit at ee 400-500 milyon tl para sok coine milletin cıkısından 2-3 tl yada 3-4 dolar önceye satış koy yukarda kalan zaten kendini savunamaz çünkü adam 2. attığı grafikte bak %30 u yakaladık diyecek

bu piyasa adamın içinden geçer grafik falan hikaye uzun süreli coin yatırımlarım var en yüksek attığım para 2000-3000 dolar gerisi karı görünce satarım. Yüklü girerim 20-30k gördüğümde isterse 500 bin olacak olsun çıkar giderim. düşene kadarda almam