Merhabalar,
mevcut markamıza ait 3 adet şikayeti avukat kararı ile sildirmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabiliriz? Burada ki yasal yürürlük nasıldır?
Not : Şikayet eden kişilerin ürünleri problemsiz şekilde teslim edilmiştir. Bizim taraflı hiç bir problem yok. Fakat bazı piskolojik sorunları olan insanlar hizmetlerinin 1 dakika için gelmesini beklerken benim verdiğim hizmetlerin teslimat süresi 24 saattir. Yine bu şikayet eden kişilerin hizmetleri 24 saat değil 3 saat içinde gelmiş. Mevcut satış sözleşmemiz de 24 saat içinde tamamlanır ibaresi mevcutken yine de şikayet ediyorlar. Aksiyonu seven bir millet olduğumuz için hemen şikayet açanlar var. Şikayet Var'da kurumsal üyelik açmak için 3750 TL ödeme yaptım. Marka danışmanına bu durumu açıkladım. Eğer ki kanıtınız varsa silinir dediği halde kanıtları iletiyorum. Müşteri şikayetini çekmediği sürece biz bir şey yapamayız diyorlar. Müşteri beni her yerden engellemiş. Whatsapp'dan yazıyorum engelli. Arıyorum engelli. Ben burada ne yapayım ? O zaman gidip istediğim her firmayı şikayet edip iletişim kanallarını markaya kapatayım. Gerçekten bu şekilde davranan kişilerin Allah belasını versin.