Yaklaşık 1 yıldır bu sitenin sahibiyim. Eski sahibi, aldığım zaman 301 yönlendirmesi yapmıştı ve sürecide takip ederek hitlerini iyice yükseltmiştik. Son zamanlarda siteyle hiç ilgilenemediğimden ötürü satışa çıkarıyorum.
Makale yazma derdi yoktur, ancak içerikleri düzenleyip eklerseniz elbetteki hitlerinize katkısı olur. Siteye 100-300 TL'lik tanıtım backlink almıştık ancak uzun bir süredir makale ve backlink almadığımızdan ötürü siteyi ileriye taşıyamadık. Günlük 1.600 hitlerden 800-1000 civarına düştü. Ancak şuan stabil ilerlemektedir, eğer ilgilenen olursa bu sektörde bu siteyle ekmeğini yiyecektir. Çünkü sektörde birçok siteye sahiptim ufakta olsa başka sitelerimde var onlarıda çıkaracağım ancak bu sitenin yeri başkadır.
Site yapmayı öğrenmek için r10 dan aldım bu siteyi. Ama şartlar el vermediği için öğrenemedim şimdi satmak istiyorum. Daha önceki arkadaşın açtığı konu şeklinde açıyorum. Kendim adsense onayı aldım adsenseyle birlikte satılıktır. Adnsense içinde yaklaşık 55 euro bulunmaktadır.
Aşağıdaki görüntüler eskidir. Şuanda herhangi bir geliri yoktur. İlgilenirse tekrar eski seviyesine gelebilir diye düşündüğüm için koydum.
İlgilenmediğim için sitenin hiti çok düşüktür.

Site adresi : sekilliyazi.net
Site için istenen fiyat : 5000 TL
Sitenin aylık getirisi: Altta gerekli bilgi verilmiştir.
Sitenin açılış tarihi : 12.05.2020
Domainin sonlanma tarihi : 12.05.2022
Kategori, sitenin içeriği nedir : Nick, Bilgi, Blog Sitesi
Günlük hit sayısı :
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Sınırlama Yok
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet, HTML
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
HTML : Wordpress değil, HTML sitedir. Yazılar ve içerikler manuel not defteriyle düzenlenir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok