mesutsahin1979 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Yabancı kaynaklardan içerik araştırmaları yapmak için nelere dikkat etmeliyiz? Bu konuda yol gösterebilir misiniz? Teşekkürler. Kolay gelsin.
Anahtar kelimeyi belirledikten sonra, Google translate ile farklı dillerdeki çevirelerine bakıyorum ve bunları yine Google'de aratıyorum. Çıkan makaleleri translate ile çevirip okuyorum. Tabii cümleler birebir karşılamıyor ama bana az çok fikir veriyor. Ben teşekkür ederim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni bir ekonomi sitem var, sizin gibi bende başlangıç makale giriyorum hocam.Facebook'taki kitleme paylaşıyorum ekstra.News kaydı için yakın zamanda başvuru yapacağım.Ekstra bir öneriniz var mı ?
News kaydının hızlı index almada etkili olduğunu söylüyorlar. Sitem dün news onayı aldı. Bugün bir içerik girip, index hızını test edeceğim. Onun dışında Google keşfet olayını baya övüyorlar ama henüz başlayamadım. Tabii bir de Yandex Zen kaydı var. Ona da başvuru yapacağım bugün yarın.

domainsaticisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sosyal medyada paylaşım yaptım demişsiniz kendi bireysel hesabınızdan mı yoksa site için sosyal medya hesabı mı oluşturdunuz acaba 300 hit baya iyi gelmiş
Üye olduğum bir grupta kendi profilim ile paylaştım. 300 bir şey değil ki. Daha önceki web siteme gruptan günlük 1500 kişi çekmiştim