Çizimler oldukça başarılı fakat doğrudan onu para - iş döngüsüne sokarsanız bu becerisini ve hevesini ciddi anlamda zedeleme ihtimaliniz var. Lisede bölümümde yazılımı baya sevmiştim. Keyfi bir şeyler geliştirmeye çalışıyordum evde. Sonra okulun bir süre sonra ne kadar yavaş ve yetersiz ilerlediğini görünce okuldan kurtulmalıyım ama bunun için para lazım duyguları ile hem hobimi hem de gençliğimi ciddi zedeledim.

Ne seviyeye gelirse gelsin insanların zaten hobisi işe dönüştüğünde ölüyor. Ne kadar sevsede iş olduğunda özellikle sipariş bazlı iş olduğunda kendi hayallerin düşüncelerin müşterinin belirlediği kalıplar içerisinde olmak zorunda. Fakat insan belirli bir ciddi tecrübeyi elde ettikten sonra bu o kadar rahatsız etmeyip, sağlıklı işleyen işi yap - teslim et - tecrüben sayesinde güzel kazan denklemi insanı rayda tutuyor. Daha o tecrübe, sistemi oturtacak bilgi ve deneme sayısı yeterince oluşmadan para kazanayım dediğinde yavaş yavaş yokuş çıkmak yerine yamaç tırmanışını denemesine dönüyor durum.