k4pp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dsmart hiçbir şekilde kaliteli hizmet sunamıyor ve bu hizmeti iptal ettirmek istiyorum fakat bana cayma bedeli 1300 tl fatura çıkardılar.
3 4 aydır aboneyiz hatta daha fazla olmuştur. bize nasıl 1300 tl fatura çıkartabiliyorlar ?
Bu faturadan kurtulabilirmiyiz bir şekilde ?
Merhabalar;
Aynı sorundan dolayı d-smart ile bende problem yaşadım ...sözleşmelerini incelediğimizde (SAHTE) İNDİRİMLERDEN dolayı bu cayma bedellerinin olduğunu görürsünüz. Basit bir şekilde anlatmak gerekirse 50 tl olan bir paketinizin(tv+internet hizmeti olsun) sözleşmede 500tl den indirilmiş olarak yazdığını ve bu tutarın sözleşmenin feshi durumunda
İndirimli yazan tutar kadarının sizden tahsis edileceğini göreceksiniz [yani 450tl lik sahte indirimler kullandığınız ay boyunca alınacaktır .]
Bu sözde aldığınız hizmetin, tahminimce göremediğiniz saygının en önemlisi de size uygulanan SAHTE İNDİRİMLERİN size büyük bir fatura olarak yansımamasının tek yolu SÖZLEŞMENİZİ YENİLEMEKTİR .
Müşteri temsilcisini arayıp elinizde bulunan sözleşmeyi yenileme talebinde bulunun. Arayın ve elinizdeki paketin size yetersiz geldiğini daha farklı bir pakete geçmek istediğinizi söyleyin. Bu şekilde tahminimce cayma bedelinizin 10 da 1 i kadarını ödemiş olursunuz . Geçmiş olsun ...