Evet arkadaşlar herkes bir hikaye yazıyor bende yazıyım. Ben site yapıp satıyorum. Bildiğiniz gibi sitelerin değeri adsense gelirine göre şekilleniyor.
Kasım 2018'de açtığım siteyi ocak 2020'de sattım ve tofaş şahin aldım. Sattığımda 250 içerik vardı.
Kasım 2019'da açtığım siteyi Ocak 2021'de sattğım site ile arabamı mazda 626'ya yükselttim. sattığımda 405 içerik vardı
Kısmetse Ocak 2022'de bu siteyi satarak arabamı Toyota Avensis'e çevirmeyi planlıyorum. Yani siteyi en az 20 bin liraya satmam lazım. Şuan 310 içerik var. Ocak ayına kadar 750 içerik olmasını düşünüyorum
Hit olarak diğer sattığım sitelerden çok daha üstte. Ayrıca hızlıca hitlenmeye devam ediyor. Mesela Nisan 2021'de aldığı hit kadarın 20 mayısa kadar aldı.
20 bin liraya satmam için en az aylık 1000 lira adsense gelirinin olması gerektiğini düşünüyorum.
23 Mayıs 2021 : Siteyi 1 haftadır bir kaç forumda ilgili kategoride kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde link veriyorum. Buradaki amacım sitemin kategorisine uygun forum sitelerinden backlink aldırmak. Ayrıca sitem çok hızlı bir şekilde hitlenmeye devam ediyor. Gününün console görüntüsünü ekliyorum. Hedefe hızla yaklaşıyorum ocak ayında 3k tekil hit hedefim var.