iPhone 7 telefomun anakartı arızalı. Apple servisi anakart tamiri yapmadıklarını 3000₺ karsılıgında bana aynı model iphone7 verebilecegini kabul etmedim 500-600 tlye anakartı yaptırmak istiyorum.

Daha önce 1 telefoncuya verdim 3 haftaya yakın kaldı ve 3 haftanın sonunda bana anakart tutmadı dedi.
  • Eğer uzun sürmeyecekse şehir dışınada gönderebilirim.
  • Max 1 hafta içinde oldu/olmaz dönüşü yapılmasını istiyorum. 2-3 haftaya uzayacaksa yapılacaksa da beklemek istemiyorum.
  • İstanbul içi getirebilirim ya da mesafeye göre kargolayabilirim. Telefona bakacak kişinin baktığı için ücret talep etmemesi istiyorum. Baktığı için ücret talep edicek varsa ulaşmasın.
  • 2-3 Bakıp bu yapılır 3-4 gün sonra gelip alabilirsin diyecek abilerim arkadaşlarım ulaşssın lütfen. Askere gitmeden 2-3 ay kullanıcam en fazla masraf yapmak istemiyorum bütçem max 600₺
Not: Telefon bir anda açılıp kapanmaya başladı apple ile inceledigimizde islemcinin panik dosyasını olusturdugunu gorduk ve apple destek bana anakart arızası dedi. Telefon acılıp kapanıyordu bazende logo da kalıyordu bilginize.
Edit: Feza Teknik'e göndereceğim.