Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana tam olarak data nedir nasıl gösterim sunuyorsunuz açıklarsanız fikir vermeye çalışabilirim.
Projenizi direk açıklamayın eğer gizli ise. Alternatif bir anlatım ile de yazabilirsiniz. Örneğin kişiye maç tahminleri gösteriyorum bazı maçları gösterirken favoriye alıp en üstte görünmesini sağlıyorum vb vb.
Verdiğiniz örnek üzerinden gideyim hocam.

Ana sayfada maçlar listeleniyor. Bu maçlardan istediklerini favorilere kayıt edebilir. 2000 adet veri orada gösteriliyor. Aynı zamanda tahmin ekleme mevcut. Atıyorum 678. satırda GS-FB maçını seçti ve 3-1 tahmin yapıp kaydetti. Bu tahmini profilinde gösteriyorum. Sınırsız sayıda tahmin yapabilir. Kullanıcı silene kadar profilinde gözüküyor. Bu tahminlerini sadece kendisi görebilir. Her üye kendi profili ile işlem yapabilir. Başka üyeler ile etkileşim yok. Bir nevi kendi işlemlerini takip ettiği bir uygulama. Sildiği zaman geçmiş işlemlerine düşüyor orada da gösteriyorum. Aynı zamanda düzenleme işlemi de yapabiliyor tabii ki. Skorunu 3-1 değil de farklı bir durum olarak da değiştirebilir. Genel işleyiş bu şekilde hocam.