Favimol gerçekten faydalı bir ilaç. Bana filiyasyon ekibi başta klorokin verdi bir kaç gün kullandım keşke kullanmasaydım biraz araştırdım %45 ölüm riskine sebep oluyormuş. Ki daha da kötüleştim ambulansla özel bir hastaneye gittim ordaki doktor klorokini at çöpe dedi. Yerine Favircovir verdi sabah 8 akşam 8 sonrasında üçer adet kullandım. Bunun yanı sıra ciğerime indiği için fArklı ilaçlar da yazdı bu şekilde atlattım. . Bu ilacı kesinlikle kullanmalısın hafif bile geçirsen, kullan yoksa virüs ciğere inip enfeksiyon yaratıyor. En kısa zamanda ciğer filmi de çektir ihmal etme en önemlisi ciğer filmi. Çok değişik bir virüs bu herkeste farklı etki yapıyor benim reaksiyon göstermeyen organım kalmadı diyebilirim. Ayağım bacağım alerjiden yara oldu. Tat koku gitti iki gün adım atamadım ayağımın altına sopayla vurulmuş gibiydi. Bir sabah uyandım sesim tamamen yok çıt çıkmıyor neyse sonraki gün geri geldi. Velhasıl dikkat et hastalığı ciddiye al. Son günlerde öksürük başlayacak keçi boynuzu al yemekten önce bir yemek kaşığının üstüne toz zencefil serp ye 3 günde o da geçer. Geçmiş olsun.